Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Kwalitatieve kozijnen: een vaste waarde in je woning

Wie een woning bouwt, staat voor een heleboel moeilijke keuzes. Eén daarvan is welke ramen en deurenje laat plaatsen. Met kwalitatieve kozijnen van kunststof maak je sowieso een verstandige en duurzame keuze!

Kozijnen kiezen: geen bijkomstigheid

Je deur- en raamkozijnen vervullen een belangrijke functie in je woning. Ze sluiten je ramen en deuren af, zodat je geen last hebt van tocht of de weersomstandigheden. Met goeie kozijnen én dubbel glas isoleer je je woning, waardoor je veel minder warmte verliest. Bovendien vormen goeie ramen een onmisbare bescherming tegen inbraakpogingen.

Ramen en deuren van kunststof

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren voor je nieuwbouwwoning of je renovatieproject? Dan heb je de keuze uit hout, aluminium en kunststof. Van deze drie materialen doet vooral kunststof het erg goed, omdat het zo’n uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kan voorleggen. Almaar meer mensen kiezen daarom voor kozijnen van kunststof.

De voordelen van kunststof kozijnen?

  • Kunststof ramen en deuren van kunststof dragen actief bij aan de isolatie van je woning. Niet alleen isoleert kunststof vanzelf erg goed, dankzij de Linktrusion-technologie van Deceuninck is de performantie van onze ramen en deuren nóg beter.
  • Kozijnen van kunststof vergen amper onderhoud. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en blijven jarenlang in topvorm. kunststof is uitzonderlijk duurzaam.
  • Je hebt de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet, zodat je je kozijnen perfect kunt afstemmen op de stijl van je woning en interieur. Of je nu een matgrijze look wil voor je moderne woning of een authentieke houtlook voor je landelijke villa: met kunststof kan het allemaal.
  • Ten slotte bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen zijn ramen van kunststof goedkoper dan aluminium kozijnen, ze gaan bovendien erg lang mee. De hoge isolatiewaarde draagt dan weer bij aan een lagere energiefactuur. Op die manier verdient een investering in kozijnen van kunststof zichzelf snel terug!

Interesse in nieuwe kozijnen?

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van kunststof? Vraag dan een prijsofferte aan voor je nieuwe kozijnen of ga eens langs bij een van onze dealers.