Ramen & deuren

Wil je kozijnen kopen? Kies voor topkwaliteit en een betaalbare prijs

Kozijnen kopen doe je niet zomaar. Je wil niet minder dan de beste kwaliteit, en het liefst voor een schappelijke prijs, toch? Bij Deceuninck ben je aan het juiste adres. Wij leveren hoogkwalitatieve kunststof raamprofielen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Ramen en deuren van kunststof: topkwaliteit

Deceuninck is gespecialiseerd in ramen en deuren van kunststof. Deze kunststof biedt een heel aantal voordelen ten opzichte van houten raamkozijnen. Kunststof-ramen en -deuren vereisen geen intensieve schuur- en verfbeurten en blijven er jarenlang piekfijn uitzien. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en behouden hun oorspronkelijke kleur jarenlang. Wist je trouwens dat je bij Deceuninck 360°-gekleurde ramen kunt kopen in elke prijscategorie? Dankzij deze techniek hebben zowel de binnen- als buitenlijst dezelfde kleur, wat veel mooier is dan de binnenlijst van klassieke kunststof ramen.

Het belangrijkste voordeel van nieuwe ramen van Deceuninck? Ze zorgen voor de optimale isolatie van je woning. Kunststof is nu eenmaal van nature isolerend. Daarenboven zijn de ramen van Deceuninck uitgerust met innovatieve technologie om de isolatiewaarde te vergroten. Of je nu kiest voor onze Premium-reeks, onze hoogisolerende Standaard-serie, of de Basic-ramen met hun onnavolgbare prijs-kwaliteitverhouding: je kiest altijd voor ramen met een uitzonderlijke hoge isolatiewaarde. Dankzij isolerende ramen verlies je veel minder warmte, en verlaag je je energiefactuur!

Kozijnen kopen: zorgvuldige installatie aan de beste prijs

Wil je nieuwe kozijnen kopen? Dan ben je wellicht benieuwd naar de prijs. Vraag hier een offerte op voor nieuwe kozijnen en je ontvangt van ons snel een scherp voorstel!

Je kunt ook vrijblijvend een prijslijst van Deceuninck-kozijnen opvragen bij een van onze professionele dealers. Onze deskundige monteurs staan trouwens garant voor een zorgvuldige installatie en goede service.