Ramen & deuren

Kozijnen kopen? Hierop moet je letten

Deugt je raamwerk niet meer? Is het hoog tijd voor nieuwe kozijnen? Uiteraard wil je dan een weloverwogen keuze maken. Nieuwe kozijnen kopen is immers geen beslissing waarbij je over één nacht ijs gaat. Met deze tips ben je gewapend voor de perfecte aankoop!

Kozijnen kopen is investeren in de toekomst

De overheid legt voor woningen steeds strengere energienormen op. Omdat de isolatiewaarde van je kozijnen daarin een belangrijke rol speelt, is het verstandig om bij de aankoop van nieuwe exemplaren meteen in de toekomst te investeren.
Je koopt dus het best kozijnen met een zo hoog mogelijke isolatiewaarde. Kunststof  is in dat geval een uitstekende keuze. De isolerende eigenschappen van dit materiaal overtreffen moeiteloos die van hout en aluminium.
Wil je weten hoeveel je kunt besparen door kunststof kozijnen te kopen? Bereken het snel met onze energiecalculator!

Van isolerend tot superisolerend

Bij Deceuninck heb je de keuze uit verschillende types kozijnen uit kunststof, elk met hun eigen isolatiewaarde.
We bieden je:

Het oog wil ook wat

Ben je te vinden voor kozijnen die naast uitstekende energieprestaties ook een bijzonder karakteristiek uitzicht bieden? Dan kun je ook gaan voor de kunststof ramen met sierlijsten uit de Autentica-reeks.
Deze kozijnen zijn verkrijgbaar in vier verleidelijke stijlen:

  • Baroc: verzonken kozijnen
  • Renaissance: kozijnen met vooruitspringende balken
  • Romantic: kozijnen met kruisvorm
  • Arboré: kozijnen met houtverbindingslook

Autentica staat ook voor een unieke kleurmethode: 360°. Dit betekent dat de kozijnen aan alle kanten een kleurlaag krijgen zodat je geen wit  meer ziet, ook niet aan de binnenkant. Dat geeft je kozijnen een extra kwalitatieve uitstraling.
Twijfel je nog over welke kozijnen het meest geschikt zijn voor jouw woning? Vraag dan gerust een gratis brochure aan of ga eens langs bij een van onze dealers.