Vraag een gratis offerte

Kozijnen kopen in Nijmegen

Kozijnen Nijmegen

Woont in de regio Nijmegen en bent u op zoek naar nieuwe kozijnen voor in uw woning? Bij Deceuninck zijn wij gespecialiseerd in verschillende soorten kozijnen, hierbij kunt u denken aan pvc kozijnen maar ook aan aluminium kozijnen. Door onze ruime assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Bezoek dus snel een verdeler bij u in Nijmegen.

Soorten kozijnen Nijmegen

U kunt dus bij ons kiezen uit pvc kozijnen, maar ook aluminium kozijnen. Daarnaast maken wij uiteraard ook kozijnen op maat. Elk materiaal heeft zijn voordelen. Hieronder zetten wij ze voor u uiteen, zodat u een goede keuze kunt maken.

Kunststof kozijnen zijn zeer populair en dat is niet zonder reden. Ten eerste zorgt het pvc voor een hoge isolatiewaarde, zodat uw energierekening lager wordt. Een andere belangrijke reden waarom veel mensen voor pvc kiezen is omdat er bijna geen onderhoud nodig. De kozijnen gaan tot wel 50 jaar mee, zonder dat er groot onderhoud gedaan hoeft te worden. Regelmatig een keer schoonmaken met water en afwasmiddel is al meer dan voldoende. Daarnaast hebben de kunststof kozijnen van Deceuninck nog een ander groot voordeel, namelijk de inbraakveiligheid. De kozijnen van Deceuninck zijn namelijk voorzien van een speciaal vergrendelingssysteem. Dit zorgt ervoor dat inbrekers niet zomaar het raam kunnen forceren.

Naast de kunststof kozijnen kunt u ook kiezen uit een ruim aanbod aan aluminium kozijnen. Er is een speciale Decalu-reeks ontwikkeld, die gebruik heeft gemaakt van technieken die juist gebruikt worden bij het maken van kunststof kozijnen. Dit is een unieke reeks op de markt. Aluminium kozijnen hebben ook nog eens dezelfde isolatiewaarde als kunststof kozijnen. Geïnteresseerd in aluminium kozijnen voor in uw woning in Nijmegen? Neem dan contact met ons op of bezoek een showroom bij u in de buurt!

Kozijnen in Nijmegen kopen bij Deceuninck

Uw kozijnen bij Deceuninck in Nijmegen kopen heeft veel voordelen. De kunststof kozijnen zijn gemaakt van licht en waterdicht materiaal. Bovendien ondervinden de kozijnen geen hinder van weersinvloeden, verkleuring of vervorming. Zowel de kunststof als aluminium kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. De waterafvoering gebeurt via een verborgen afwateringssysteem.

Interesse en wilt u graag meer informatie hebben over nieuwe kozijnen voor uw woning in Nijmegen? Vraag een gratis een offerte aan en bekijk alle mogelijkheden. U bent altijd welkom in een van de showrooms. U kunt een dealer in Nijmegen zoeken en in de showroom de kozijnen bekijken. Voor elk type woning hebben wij een perfect passend kozijn!