Ramen & deuren

Op zoek naar kunststof deurkozijnen?

De voordelen van kunststof

Wil je graag nieuwe deuren plaatsen? Twijfel je tussen de verschillende soorten deurkozijnen? Kunststof kozijnen zijn een goede keuze! Kunststof biedt namelijk vele voordelen:

  • Topisolatie: Het gaat hierbij om zowel isolatie van warmte als van geluid. Door de combinatie van glasvezel en staalkabelversterking verbetert de isolatie van kunststof. Kunststof scoort hiermee een stuk beter dan aluminium. Houten deuren hebben hetzelfde voordeel, maar vergen meer onderhoud.
  • Onderhouds- en gebruiksvriendelijk: Kunststof weert vuil en stof. Met een zachte spons en water zijn je kozijnen weer proper.
  • Inbraakbestendig: Door hun stevigheid zijn kunststof kozijnen inbraakbestendig. Onze deuren scoren zelfs beter dan het Europese gemiddelde.
  • 100% recyclebaar
  • Verschillende kleuren en stijlen: Kunststof kozijnen kunnen in verschillende kleuren en stijlen voorkomen. Kies de stijl die bij je huis past.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen van Deceuninck?

Je kan kiezen uit een uitgebreid assortiment kunststof deuren. Door vele jaren ervaring en kennis zijn we wereldleider onder de fabrikanten van ramen en deuren voor de productie van kunststof kozijnen.

Kiezen voor kunststof deurkozijnen van de Zendow#neo en Monorail collecties is kiezen voor meer wooncomfort. De verhoogde isolatie zorgt er eerst en vooral voor dat er minder warmte verloren gaat. Dit gaat samen met het feit dat deze deuren perfect water- en winddicht zijn. Je verkrijgt vervolgens ook een veiliger gevoel door de inbraakbestendigheid. Daarnaast is de hele collectie kunststof deurkozijnen beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. Bekijk welke kozijnen passen bij de stijl van je huis. Op die manier kan je je ramen en deuren op elkaar afstemmen. Je woning wordt zo één mooi, samenhangend geheel.

Zijn onze kunststof deuren iets voor jou? Vraag een offerte aan of ga langs bij een van Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan! Onze specialisten staan steeds voor je klaar!