Ramen & deuren

Nieuwe ramen kopen

Het belang van ramen mag niet onderschat worden. Ze vervullen uiteraard een esthetische rol en geven je woning een unieke uitstraling, maar ze hebben ook thermische en akoestische kwaliteiten. Kunststof ramen verenigen het beste van twee werelden: een design dat perfect bij je woning past én topprestaties op het vlak van isolatie. Kiezen voor kunststof ramen van Deceuninck, dat doe je niet zomaar.

De voordelen van kunststof ramen

Inferieure ramen kosten je op lange termijn een aardige cent. De slechte isolatie die ze met zich meebrengen, doen je immers heel wat kostbare en dure energie verliezen. Met kunststof ramen is dit niet het geval. Ze leveren immers topprestaties wat betreft isolatie en zijn dus een slimme energie-investering. De kunststof ramen van Deceuninck gaan trouwens jarenlang mee en zijn van perfecte kwaliteit, waardoor je ze dubbel en dik terugverdient.

Maar ook het oog wil wel wat, natuurlijk. Elegante kunststof ramen zijn er in verschillende designs en kleuren, zodat ze naadloos aansluiten bij je gevel.

Ramen voor iedere stijl

Eigentijdse kunststof ramen kopen, dat doe je bij Deceuninck. In ons aanbod vind je gegarandeerd ramen die passen bij de stijl van je nieuwe of gerenoveerde gevel. Zo krijgt je gevel een perfecte en tijdloze afwerking, ongeacht de bouwstijl van je woning!

Genieten van licht en design…

Design ramen die bovendien je energierekening naar beneden halen… Het is perfect mogelijk. De onderhoudsvriendelijke kunststof ramen van Deceuninck zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en bovendien aan een top prijs-kwaliteitverhouding. Allemaal op maat van je behoeften. Droom je al weg? Bekijk snel onze brochure of contacteer ons voor meer informatie.