Ramen & deuren

Je ramen vernieuwen? Ga voor kunststof

Hebben je ramen hun beste tijd gehad? Zien ze er niet meer goed uit en laten hun isolatieprestaties te wensen over? Dan is het hoog tijd om je ramen te vernieuwen. Het liefst door nieuwe kunststof ramen te plaatsen. Die bieden namelijk heel wat voordelen qua uitstraling, isolatie en duurzaamheid. Hieronder zetten we de voordelen van kunststof ramen op een rijtje.

Hoog tijd om je ramen te vernieuwen

Nieuwe ramen zijn best een investering. Maar je moet natuurlijk het hele verhaal bekijken. Versleten ramen zijn echte kostenposten die je energiefactuur aardig de hoogte injagen. Door kieren en scheuren verlies je namelijk tot een kwart van de binnenhuiswarmte. Je ramen vernieuwen is met andere woorden een slimme investering. De kunststof ramen van Deceuninck leveren topprestaties op het vlak van thermische en akoestische isolatie. Dat komt je portemonnee én je persoonlijke comfort ten goede.

Kunststof ramen van Deceuninck

Als je van plan bent om je ramen te vernieuwen, kies je het best voor kunstof ramen. Die hebben niets dan voordelen: een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een elegante uitstraling, heel wat mogelijkheden qua kleur en afwerking, onderhoudsvriendelijkheid én uiteraard sterke isolatieprestaties. Wist je trouwens dat kunststof bovendien een duurzaam en stevig materiaal is dat jarenlang meegaat?

Superisolerende ramen dankzij de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie

In een wereld waar er steeds meer aandacht wordt geschonken aan de impact van het gebruik van materialen en energie heeft Deceuninck nieuwe technieken en strategieën ontwikkeld die zijn profielen nog efficiënter en performanter maakt. Linktrusion van Deceunick is een nieuw en revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van ramen nog verder optimaliseert. Tot op vandaag worden kunststof-ramen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Door het gebruik van dit metaal gaat een groot deel van de isolatiewaarde verloren. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Overtuig uzelf. Bekijk hier het filmpje.

Bekijk snel onze brochure voor meer informatie.