Linktrusion

Hou het warm met Linktrusion inside

Technologie voor laag energiepeil en hoge energiescore.

Wat is Linktrusion?

De kern van Deceuninck Zendow#neo kozijnen en deuren is gemaakt volgens de Linktrusion technologie. Deze unieke technologie combineert nieuwe en traditionele materialen, innovatieve elementen en beproefde technieken. Dankzij Linktrusion zijn Deceuninck Zendow#neo kozijnen en deuren uiterst efficiënte oplossingen die qua prestatie, esthetiek en duurzaamheid ruim voldoen aan de strengste normen en hoogste verwachtingen. Linktrusion maakt hiertoe gebruik van continue structurele glasvezels, kunststof hardschuim en staaldraad. Alles is 100% recycleerbaar.

Met Linktrusion biedt Deceuninck een vernieuwende kijk op raamsystemen en biedt het een overtuigend antwoord op de vraag naar energie-efficiënte bouwoplossingen.

Het geheim van de hoge isolatiewaarde van Deceuninck-Zendow#neo profielen zit vervat in de kern van het materiaal. Linktrusion kruist de meest uiteenlopende oplossingen tot een origineel totaalconcept. Alles draait daarbij om het combineren van nieuwe en traditionele materialen, innovatieve elementen en beproefde technieken. Het resultaat is een uniek ontwerp waarin het beste van verschillende werelden samenkomt.

Revolutionaire technologie

Linktrusion is tegelijk een technologisch platform, een rationalisering en prestatieverbetering. Een combinatie van verschillende elementen die zonder gebruik te maken van de standaard stalen versterkingen uitmuntende prestaties kan bieden.

Efficiënt, flexibel en esthetiek

De kunst om nieuwe en traditionele technologieën te combineren, zorgt voor nog meer efficiëntie, flexibiliteit en esthetiek. Linktrusion is een nieuwe verantwoordelijke houding, nu fossiele grondstoffen schaarser worden en het milieu meer dan ooit onze bescherming nodig heeft.

Uitstekende isolatiewaarde

Linktrusion is een extrusie van meerdere componenten om met minder nieuw materiaal een optimaler en duurzamer product te realiseren.

Kunststof kozijnen landelijk stijl
Kunststof kozijnen in moderne stijl
Kozijnen in een moderne stijl
Moderne kunststof kozijnen
Eigentijdse kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen met minimalistisch design
Kunststof kozijnen landelijk stijl
Kunststof kozijnen in moderne stijl
Kozijnen in een moderne stijl
Moderne kunststof kozijnen
Eigentijdse kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen met minimalistisch design
Icon energy calculator

Hoeveel bespaart u met nieuwe kunststof kozijnen?

Energiecalculator

Milieuvriendelijke aanpak

De toekomst is vandaag met respect voor het milieu.

Ondanks alle reglementeringen van de overheid en de inzet van de bouwsector, blijft de energieproblematiek een heet hangijzer. Terecht, want zelfs op vandaag ontsnapt nog altijd 15 tot 20 procent van de warmte in gebouwen langs de kozijnen.

Deceuninck engageert zich vandaag voor een comfortabele, veilige en duurzame toekomst. We houden vast aan ons credo ‘new is now’. Daartoe ontwikkelen we continu nieuwe technologische ideeën die de energie-efficiëntie van onze kozijn- en deursystemen optimaliseren. Onze revolutionaire Linktrusion-technologie is hier een prachtig voorbeeld van. De Society of Plastic Engineers reikte onlangs de allereerste ‘Innovation Awards’ voor de Benelux uit. Deceuninck sleepte met zijn Linktrusion-technologie de Innovation Award in de categorie ‘Hybrid Product’ in de wacht.

Deceuninck ontwikkelt duurzame en onderhoudsvriendelijke producten met sterk isolerende eigenschappen. Onze kozijn- en deurprofielen hebben de kleinst mogelijke ecologische voetafdruk en zijn aan het einde van hun levenscyclus 100% recycleerbaar. Daartoe investeerde Deceuninck in een eigen recyclingafdeling voor alle materialen die we in onze profielen gebruiken. Hierdoor kunnen we een compleet gesloten circuit garanderen. Het belang van dit proces wordt extra benadrukt door de registratie van het woord ‘renocycleren’. ‘Deceuninck renocycleert®’ wil zoveel zeggen als oud wordt nieuw. Gebruikte kozijnen en deuren worden met het grootste respect voor het milieu verwerkt tot nieuwe producten.

Blog

Icon request quotation

Vraag een gratis offerte aan en bekijk alle mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan