Tuintoepassingen

Geniet van privacy in je tuin dankzij Twinson-tuinschermen

Is jouw tuin ook jouw lang leven? Geniet je ervan om in alle rust in het groen te verpozen met je gezin? Dan ben je wellicht ook erg op je privacy gesteld. Niets is immers zo storend als voortdurend de nieuwsgierige blikken van buren en voorbijgangers te moeten trotseren. De tuinschermen van Twinsonbieden je een uitkomst.

De beste kenmerken van hout en kunststof samen

Een tuin is een plaats om helemaal tot jezelf te komen. En dan zijn privacy en discretie natuurlijk van groot belang. Met onze tuinschermen opgebouwd uit planken in Twinson-houtcomposiet kunnen we daarvoor zorgen.
Zo’n tuinafscheiding brengt de beste kenmerken van hout en kunststof samen. Enerzijds is er de natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van hout, anderzijds zijn er de talrijke voordelen van kunststof.
Die combinatie levert een uniek materiaal op:

  • Bijzonder stevig, bestand tegen windbelasting tot 10 beaufort
  • Splijt-, splinter- en rotvrij
  • Waterbestendig
  • Uv-stabiel
  • Makkelijk te installeren, onzichtbare montage
  • Makkelijk te reinigen
  • Onnodig te oliën of te schilderen
  • 100 procent recyclebaar

Privacy in je tuin installeer je gewoon zelf!

Je hoeft heus geen ervaren klusser te zijn om een Twinson-tuinscherm te installeren. De montage is echt kinderspel! Met een kit Twinson-houtcomposiet, de handleiding en het nodige gereedschap bij de hand is dit zo geklaard.
Goed nieuws trouwens: je kunt je verbeelding de vrije loop laten bij de installatie, want het systeem biedt tal van ontwerpmogelijkheden. Dankzij de verschillende planken kun je je ruimte volledig volgens je eigen wens indelen.
Voor de kleuren heb je de keuze uit hazelnootbruin, riverstone-grijs of zoethoutzwart. Het aluminium frame is verkrijgbaar in de varianten zwart geanodiseerd en zilver geanodiseerd. Stijlvol zal je tuinscherm hoe dan ook zijn.
Geïnteresseerd om je privacy te bewaren met onze Twinson-tuinschermen? Vraag dan gerust een gratis offerte. Wil je liever eerst nog meer informatie? Download dan de brochure of ga eens langs bij een van onze dealers.