Tuintoepassingen

Nieuwe tuinschermen kopen? Dan moet je bij Twinson zijn!

Tuinschermen kopen vraagt een zekere investering. Dan wil je natuurlijk dat die investering jaren meegaat, niet? Met onze tuinschermen in Twinson houtcomposiet kies je alvast voor zekerheid en kwaliteit. Ontdek hier waarom je je nieuwe tuinschermen het best bij ons bestelt!

Daarom kies je voor Twinson tuinschermen

Twinson verenigt het beste van twee werelden in één product. De natuurlijke uitstraling en de warmte van hout in combinatie met onderhoudsgemak en de robuustheid van kunststof maken van Twinson tuinschermen een echte winnaar!

Tuinschermen: bescherming tegen wind en nieuwsgierige blikken

De tuin is de plek bij uitstek om tot rust te komen. Dan wil je natuurlijk niet gestoord worden door nieuwsgierige blikken. Een degelijk stel tuinschermen is onmisbaar! Ze beschermen je niet alleen tegen de blikken van nieuwsgierigen, maar je zit ook lekker uit de wind. Zo kan jij je concentreren op wat écht belangrijk is: uitrusten en zonnen.

Tuinschermen kopen van Twinson: keuze uit 3 natuurlijke kleuren

Wie Twinson tuinschermen koopt, heeft keuze uit een ruim kleurenpalet – drie in totaal – hazelnootbruin, riverstone grijs, zoethoutzwart, elk met twee dubbelzijdige afwerkingen (met brede of fijne groeven) en twee tinten voor de afwerkingsonderdelen (geanodiseerd aluminium, geanodiseerd natuurkleur of geanodiseerd zwart). Zo ben je zeker dat je tuinschermen goed bij de rest van je woning passen.

Waarom kiezen voor Deceuninck?

Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van profielen voor de bouwsector. Ook de lancering van Twinson is het resultaat van jarenlange innovatie!