Ramen & deuren

Haal het daglicht in huis

Houd je van design? En ben je op zoek naar een design oplossing om je interieur met natuurlijk daglicht tot leven te brengen? Dan zijn de design schuifdeuren van Deceuninck ongetwijfeld je ding! Zo haal je niet alleen de wereld van buiten naar binnen, maar ook alle andere voordelen van kunststof deuren en schuifpuien én daarbovenop een knap design dat perfect aansluit bij het interieur en exterieur van je woning.

Uitvoeringen en kleuren

De design schuifdeuren van Deceuninck zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Zo kun je steeds een exemplaar kiezen dat 100% aansluit bij je persoonlijke smaak en bovendien een mooi en harmonieus geheel vormt met je nieuwe of gerenoveerde gevel. Of wil je met je schuifdeuren eerder voor een beetje contrast zorgen, of een accent brengen? Allemaal perfect mogelijk! Dankzij het unieke 360°-kleurprocédé worden de kunststof profielen van Deceuninck schuifdeuren aan de vier zijden gekleurd. Zo hoef je nergens nog blinkende kunststof te zien, zelfs niet aan de binnenkant. De 360°-waaier is overigens erg uitgebreid, zodat je schuifdeur altijd bij je unieke stijl past.

Elegantie troef

Design staat voor openheid en minimalisme. De design schuifdeuren van Deceuninck doen deze principes alle eer aan. De fijne en elegante profielen staan garant voor een strakke look, een prachtig uitzicht en een optimale lichtinval. De schuifpuien van Deceuninck sluiten hierdoor perfect aan bij alle soorten gevelarchitectuur en binnenhuisstijl.

Deceuninck, fan van design schuifdeuren

Als je op zoek bent naar design schuifdeuren, dan ben je bij Deceuninck alvast aan het juiste adres. Je krijgt namelijk niet alleen ruimte, licht en vrijheid, maar ook een elegant design om je nieuwe of gerenoveerde gevel een heel eigen uitstraling te geven. Zie je de mogelijkheden al voor je? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen of ons te contacteren. De dichtstbijzijnde Deceuninck dealer neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.