Ramen & deuren

Je deuren vervangen? Kies voor duurzame kwaliteit

Hebben je binnendeuren hun beste tijd gehad? Dan doe je er goed aan om voor een duurzaam alternatief te kiezen. Met kunststof deuren kies je voor duurzame kwaliteit die bovendien in lijn is met welke interieurstijl dan ook. Vervang je deuren door nagelnieuwe kwaliteitsexemplaren en breng harmonie in je interieur.

Deuren vervangen in huis? Ga voor hoogisolerende deuren

Je hoort de term ‘ecovriendelijk’ tegenwoordig overal als het gaat over bouwen, verbouwen en inrichten. We besteden veel aandacht aan een goede isolatie van ons huis. Dat is niet alleen de meest milieuvriendelijk optie, het maakt ook dat we flink besparen op energie. En dat wil toch iedereen? Een passiefhuis kost jammer genoeg een klein fortuin en ook een hoogisolerend huis is voorlopig nog niet voor iedereen betaalbaar. Gelukkig voorkom je met kleine ingrepen in je nieuwbouw of bestaande woning al een hoop problemen. Kiezen voor superisolerende deuren is bijvoorbeeld zo’n ingreep.

Onze tip: Kunststof deuren bieden thermische en akoestische isolatie, en combineren zo een maximale isolatie met een groot comfort in huis.

Geef je interieur een make-over

Natuurlijk spelen niet alleen comfort en isolatie in je keuze voor nieuwe deuren. Ook het esthetische aspect verlies je liever niet uit het oog. Je nieuwe kunststof deuren geven je de kans om meteen je hele interieur een make-over te geven.

Zo’n gek idee is dat trouwens niet. Kijk maar eens naar huizen die uitgerust werden met nieuwe ramen en deuren, en je zult merken dat het resultaat zelden tegenvalt. Je deuren vervangen is de ideale ingreep om je interieur een boost te geven. De reden? Kunststof deuren zijn perfect aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften. Harmoniserende kleuren brengen rust, contrasterende tinten en kleuraccenten staan je toe om te experimenteren.

Kunststof deuren kiezen?

Helemaal overtuigd om je deuren te vervangen door hoogwaardige kunststof deuren? Neem dan contact met ons op voor een gratis offerte op maat van jouw wensen, en laat je alvast inspireren door de vele mogelijkheden.

Superisolerende deuren dankzij de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie

In een wereld waar er steeds meer aandacht wordt geschonken aan de impact van het gebruik van materialen en energie heeft Deceuninck nieuwe technieken en strategieën ontwikkeld die zijn profielen nog efficiënter en performanter maakt. Linktrusion van Deceunick is een nieuw en revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van deuren nog verder optimaliseert. Tot op vandaag worden kunststof-ramen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Door het gebruik van dit metaal gaat een groot deel van de isolatiewaarde verloren. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Overtuig uzelf. Bekijk hier het filmpje.