Ramen & deuren

Kunststof deuren van de Zendow Neo en Monorail collectie

Deceuninck zet de deur open naar rust

Met de kunststof deuren van de Zendow#neo en Monorail collecties, biedt Deceuninck u het neusje van de zalm onder de deuren en schuifpuien.

Kunststof deuren: het summum van isolatie

U droomt van een huis waar u zich veilig voelt en dat heeft Deceuninck maar al te goed begrepen.
Deceuninck kunststof deuren zijn extra inbraakwerend. Onze Zendow#neo profielen zijn versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zijn beschermd met een bijkomende centrale barrière, een extra hindernis die ongewenste bezoekers buiten houdt.

De Zendow#neo kunststof kozijnen bieden u daarnaast een ongeëvenaarde thermische en geluidsisolatie, zodat u thuis volledig tot rust kunt komen.

Design en kwaliteit gaan hand in hand

Voordeuren, buitendeuren, binnendeuren of schuifpuien vinden die aan al uw eisen voldoen? Dat is geen gemakkelijke opgave. Met een kunststof deur van Deceuninck hoeft u echter niet meer te kiezen tussen stijl en comfort.

Onze kwaliteit is ongeëvenaard. Deceuninck is niet voor niets wereldleider onder de fabrikanten van kunststof kozijnprofielen: onze nauwgezette kwaliteitscontroles leverden ons het ISO 14001-certificaat en het NF-label op, en onze inspanningen op het vlak van milieubescherming zijn algemeen erkend.

Maar daar hoeft u nog geen genoegen mee te nemen. Het oog wil immers ook wat. Op het vlak van design overtreffen onze series de hoogste verwachtingen: slimme kleuren, hedendaagse lijnen die bij alle stijlen passen, kunststof schuifpuien, deuren op maat (in de draairichting die u kiest, met of zonder hor), opmerkelijke prijs-kwaliteitsverhouding … Bekijk hier het kleurenoverzicht of simuleer de gewenste kleur!

Deceuninck kunststof deuren zijn ontworpen voor alle interieurs, zodat u zich écht thuis voelt.

Wenst u een gepersonaliseerde offerte voor kunststof-deuren? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.