Ramen & deuren

Kunststof deuren van topkwaliteit in jouw topwoning

Binnen- en buitendeuren zijn erg belangrijk voor het aanzicht, de isolatiewaarde en de veiligheid van je huis. Je kiest daarom het beste voor kunststof deuren van de hoogste kwaliteit om van jouw huis een topper te maken. “Waarom kunststof,” horen we je vragen. “En waarom Belgische kwaliteit?” Dat lees je hieronder!

Kunststof deuren voor een energiezuinig huis

Kunststof heeft de laatste jaren enorme sprongen gemaakt en staat nu naast aluminium en hout hoog in de rangschikking van meest gebruikte materialen voor ramen en deuren. Het biedt dan ook heel wat voordelen.

Thermisch en akoestisch isolerend

Kunststof isoleert uitermate doeltreffend. Daardoor kan het perfect dienen voor zowel binnen- als buitendeuren. Kunststof houdt de warmte binnen en de koude buiten, en dankzij de perfecte pasvorm van kunststof profielen heb je nooit meer last van tocht in huis. Ook akoestische isolatie is een belangrijke factor voor de rust en kalmte in huis. Als je zoon weer eens tekeergaat op z’n drumtoestel, zul jij maar wat blij zijn dat je koos voor kunststof deuren …

Recycleerbaar, dus milieuvriendelijk

Rekening houden met het milieu is geen overbodige luxe meer bij bouwen of verbouwen. Kiezen voor kunststof deuren is alvast een dankbare, ecovriendelijke ingreep. Zo verbruikt de productie van kunststof minder energie dan die van andere materialen, en daarbovenop is kunststof volledig recyclebaar. Ecologisch verantwoord, die kunststof deuren? Reken maar van wel!

Kunststof deuren van de hoogste kwaliteit

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van kunststof voor je binnen- en buitendeuren? Dan ben je ongetwijfeld ook benieuwd naar de toegevoegde waarde van Belgische kwaliteitsdeuren. Wie kiest voor kunststof deuren, neemt alleen genoegen met het allerbeste!

De kleurenwaaier is alvast een voordeel. Zo weet je zeker dat de kleur van je deuren 100% bij de rest van je interieur past. Of dat interieur nu strak en modern of rustiek en speels is, maakt niet zo gek veel uit: met kunststof deuren kun je qua kleur en textuur alle kanten uit. Dankzij onze kleurensimulator krijg je meteen een eerste indruk van het resultaat.

Superisolerende deuren dankzij de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie

In een wereld waar er steeds meer aandacht wordt geschonken aan de impact van het gebruik van materialen en energie heeft Deceuninck nieuwe technieken en strategieën ontwikkeld die zijn profielen nog efficiënter en performanter maakt. Linktrusion van Deceunick is een nieuw en revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van deuren nog verder optimaliseert. Tot op vandaag worden kunststof-ramen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Door het gebruik van dit metaal gaat een groot deel van de isolatiewaarde verloren. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Overtuig uzelf. Bekijk hier het filmpje.