Ramen & deuren

Nieuwe buitendeuren kopen? Kies voor kunststof

Buitendeuren zijn bepalend voor de uitstraling van je gevel. Maar dat is natuurlijk niet hun enige bijdrage. Ze moeten ook stevig zijn om inbrekers buiten te houden én natuurlijk de nodige thermische en akoestische isolatie bieden. Met kunststof buitendeuren sla je drie vliegen in één klap. Als je nieuwe buitendeuren wil kopen, kun je niet om de voordelen van kunststof heen.

Mooie, nieuwe buitendeuren voor elke stijl

Gevels vind je in allerlei mogelijke variaties. Een standaarduitvoering volstaat dus niet. Gelukkig heb je met kunststof buitendeuren heel wat mogelijkheden, zowel wat betreft kleuren, stijlen als afwerkingen. Wat je wensen ook zijn en wat de stijl van je gevel ook is, je vindt gegarandeerd nieuwe buitendeuren die voldoen aan jouw smaak en behoeften. Aan stevigheid ontbreekt het in ieder geval niet: de buitendeuren van Deceuninck zijn versterkt met staal en de stuitplaten zijn voorzien van een extra centrale barrière.

Onderhoudsvriendelijkheid troef

Nog niet helemaal overtuigd? Dan hebben kunststof deuren nog een extra troef achter de hand. Zo zijn ze ook duurzaam en onderhoudsarm. Je hoeft je nieuwe buitendeuren dus niet regelmatig te onderhouden om ze in perfecte staat te houden. Kunststof deuren gaan jarenlang mee en zijn hun investering dus meer dan waard.

Superisolerende deuren dankzij de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie

In een wereld waar er steeds meer aandacht wordt geschonken aan de impact van het gebruik van materialen en energie heeft Deceuninck nieuwe technieken en strategieën ontwikkeld die zijn profielen nog efficiënter en performanter maakt. Linktrusion van Deceunick is een nieuw en revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van deuren nog verder optimaliseert. Tot op vandaag worden kunststof-ramen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Door het gebruik van dit metaal gaat een groot deel van de isolatiewaarde verloren. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Overtuig uzelf. Bekijk hier het filmpje.

Geïnteresseerd? Vraag meer informatie of een gratis prijsofferte.