Ramen & deuren

Nieuwe deuren kopen

Mooie deuren: dat is binnenkomen in stijl. Maar deuren vervullen niet enkel een esthetisch nut. Ze moeten ook je veiligheidsgevoel verhogen en ongewenste bezoekers buiten houden. Als je nieuwe deuren wil kopen, overweeg je daarom het best kunststof deuren van Deceuninck. Onze kunststof deuren bieden immers heel wat voordelen.

De voordelen van kunststof deuren

Topkwaliteit. Voor minder mag je niet gaan als het op deuren aankomt. Daarom kies je best voor kunststof deuren. Deze leveren topprestaties op verschillende vlakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beveiliging. De deuren van Deceuninck zijn versterkt met staal én de stuitplaten zijn voorzien van een bijkomende centrale barrière. Wie niet binnen moet zijn, komt er dus niet in.

Ook qua thermische en akoestische isolatie zijn kunststof deuren een slimme investering, zowel voor je energiefactuur als je persoonlijk comfort. Bovendien zijn de deuren van Deceuninck erg duurzaam en onderhoudsarm. Daardoor kun je er jarenlang van genieten.

De perfecte deur voor uw in- of exterieur

Je deuren moeten natuurlijk binnen het geheel passen. Daarom vind je in het aanbod van Deceuninck heel wat kleuren en afwerkingen zodat je een persoonlijke toets kan geven aan je kunststof deur én het resultaat bovendien een mooi geheel vormt met uw woning.

Ontdek de mogelijkheden

Deuren die functionaliteit en design combineren: het is perfect mogelijk dankzij Deceuninck kunststof deuren. De onderhoudsvriendelijke deuren van Deceuninck zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en dat bovendien aan een top prijs-kwaliteitverhouding. Allemaal op maat van je behoeften en woonstijl. Bekijk snel onze brochure of contacteer ons voor meer informatie.