Ramen & deuren

Waarom kiezen voor kunststof buitendeuren?

Een buitendeur moet aan drie criteria voldoen:

  1. Ze moet mooi zijn en bij de rest van je huis passen.
  2. Ze moet stevig zijn zodat inbrekers buiten worden gehouden.
  3. Ze moet de kou buitenhouden zodat het binnen lekker warm blijft.

Om al die redenen (en nog veel meer) raden wij kunststof buitendeuren aan! Kunststof buitendeuren van Deceuninck blinken uit in duurzaamheid, inbraakveiligheid en design. Bovendien zijn onze Zendow-deuren ruim aanpasbaar aan je eigen stijl. Zo krijg je kunststof buitendeuren die naadloos aansluiten bij je interieur.

Kunststof: de nummer 1 isolator!

Kunststof buitendeuren zijn toppers wat betreft thermische en akoestische isolatie. Of je nu in het midden van de stad woont of lekker op het platteland, onze buitendeuren zorgen ervoor dat je in alle rust én behaaglijk warm de winter doorkomt. Onze Zendow-buitendeuren zijn volledig winddicht en sluiten goed af, zodat tocht géén kans maakt! Ontdek hoeveel je kunt besparen op je energiefactuur met kunststof buitendeuren.

Kunststof buitendeuren: design en kwaliteit gaan hand in hand

Onze kunststof buitendeuren zien er ook schitterend uit dankzij slimme kleuren en hedendaagse lijnen die bij alle stijlen passen. Het is onze missie om buitendeuren te leveren op maat van jouw huis, in de draairichting die jij kiest, mét of zonder hor.

Onze kunststof buitendeuren houden inbrekers op een veilige afstand

Onze Zendow#neo-profielen zijn versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zijn beschermd met een bijkomende centrale barrière, een extra hindernis die ongewenste bezoekers buiten houdt. Zo geniet je altijd en in alle veiligheid van de rust in je knusse huis.
Wil je graag een gepersonaliseerde offerte voor kunststof buitendeuren?